Ethnos ry

Ethnos ry on Suomen kansatieteilijöiden yhdistys ja Tieteellisten seurain valtuuskunnan jäsen. Ethnos ry järjestää tieteellisiä tapahtumia kuten joka toinen vuosi järjestettäviä Kansatieteen päiviä ja julkaisee vertaisarvioitua englanninkielistä aikakauslehteä Ethnologia Fennica sekä vertaisarvioitua suomenkielistä Ethnos-toimite -kirjasarjaa.

Ethnos ry:n jäseneksi voivat liittyä kansatieteilijät, etnologit ja lähialojen edustajat sekä opiskelijat. Jäsenmaksu on valmistuneilta 23 € ja opiskelijoilta 13 €.

Jäsenetuihin kuuluvat alennukset tapahtumien osallistumismaksuista ja julkaisuista.

Jäseneksi haluavan tulee ottaa yhteyttä seuran sihteeriin (sihteeri[at]ethnosry.org). Sihteeri tiedottaa jäseniä valinnasta.

Ethnos ry:llä on sähköpostilista, jonne voi liittyä osoitteessa https://lists.utu.fi/mailman/listinfo/ethnos. Listan ylläpitäjä on Maija Lundgren (maija.lundgren[at]utu.fi).

Seura tiedottaa jäseniään sähköisen Ethnos -tiedotteen muodossa. Sähköpostilistan lisäksi Ethnos ry ja sen julkaisukanavat tiedottavat toiminnastaan sosiaalisessa mediassa:

FACEBOOK https://www.facebook.com/Ethnosry/
TWITTER @Efennica
OJS https://journal.fi/ethnolfenn

Lisätietoja Ethnos ry:stä sihteeriltä Piia Myllykoskelta (sihteeri[at]ethnos.org) ja pj. Pilvi Hämeenaho (pilvi.hameenaho[at]jyu.fi)

Create your website at WordPress.com
Aloitus
%d bloggers like this: